Avansert strikketeknologi

På Rauma Ullvarefabrikk er vi stolte av at vi var blant de første tekstilbedriftene i verden som kunne produsere hele, ferdigstrikkede plagg med flerfargede mønster ved hjelp av 3D strikkemaskiner.

For oss har det vært viktig at norske tradisjonsplagg produseres i Norge, på en lønnsom måte. Derfor har vi jobbet i over 15 år for å oppnå lette og funksjonelle plagg i både tradisjonelle mønstre, men også nye design.

I dag bruker vi moderne 3D-strikkemaskiner som gjør at vi kan produsere kvalitetsplagg av 100% norsk ull på vår fabrikk i Romsdalen.

Her har vi investert i et titalls strikkemaskiner som hver dag strikker gensere, sokker, luer og votter før våre flinke og kunnskapsrike ansatte i strikkeriet kontrollerer og ferdigstiller hvert eneste plagg for hånd.

Flere nyheter

Skjermbilde 2020 03 18 kl 14 48 59

Rauma Collection

Vi er i en omstillingsprosess, det vil derfor kun være mulig å kjøpe Rauma Collection hos våre forhandlere per nå. Høsten 2023 lanserer vi en ny kolleksjon som kommer for salg på vår nettside. Mer info kommer.

På Rauma Ullvarefabrikk har vi jobbet med foredling av ull siden 1927. Vi vet at hvert ledd i verdikjeden er avgjørende for kvaliteten på sluttproduktet, derfor foregår hele produksjonen fra ull til ferdig plagg på vår fabrikk.