Først i verden med avansert strikketeknologi

På Rauma Ullvarefabrikk er vi stolte av at vi var blant de første tekstilbedriftene i verden som kunne produsere hele, ferdigstrikkede plagg med flerfargede mønster ved hjelp av 3D strikkemaskiner.

For oss har det vært viktig at norske tradisjonsplagg produseres i Norge, på en lønnsom måte. Derfor har vi jobbet i over 15 år for å oppnå lette og funksjonelle plagg i både tradisjonelle mønstre, men også nye design.

I dag bruker vi moderne 3D-strikkemaskiner som gjør at vi kan produsere kvalitetsplagg av 100% norsk ull på vår fabrikk i Romsdalen.

Her har vi investert i et titalls strikkemaskiner som hver dag strikker gensere, sokker, luer og votter før våre flinke og kunnskapsrike ansatte i strikkeriet kontrollerer og ferdigstiller hvert eneste plagg for hånd.

Flere nyheter

Skjermbilde 2020 03 18 kl 14 48 59

Rauma Collection

Visste du at hele kolleksjonen vår produseres i vakre Romsdalen? Her har vi jobbet med ullforedling siden 1927. Vi vet at hvert ledd i verdikjeden er avgjørende for kvaliteten på sluttproduktet, derfor foregår hele produksjonen fra ull til ferdig genser på vår fabrikk. Les mer om reisen her.